Portfolio A selection of recent projects

Palace Gate, W8

Traditional Renovation with Compempory Elements

A lower ground floor space, requiring a complete modification to the circulation and internal refurbishment.Through the use of carefully selected fixtures and fittings, the apartment was given back character and interest.

View Project

Park Hill

Renovation of a Large Townhouse

The Substantial renovation of a large home, including basement and extensions.

View Project

Hilly Fields Crescent, SE4

Traditional Renovation with Compempory Extenson

The reconfiguration of a large private home including a modern rear extension.

View Project

The Factory

Warehouse Renovation

Creation of a contemporary warehouse space for residential use and for use as a location for filming and photography.

View Project

Dalston Lane, E8

Warehouse Extension and Division

A tight urban site, surrounded by residential and commercial developments and transport infrastructure. The existing two storey building has been extended in multiple directions to create a total of eight units - a mix of residential and commerical. The scheme included exterior spaces for all residential units.

View Project

Marthas Buildings, Old Street

Semi-Urban Apartment Renovation

A former commercial building close to London's 'Tech City', here we returned a large apartment to it's original concrete shell, before creating a contemporary living space.
Use of reclaimed materials contrasted with modern features created an interesting pallet for this successful development.

View Project

Namumgoona Primary

Primary School, Uganda

St Kizito, Namungoona a live project involving a new primary school in the suburbs of Kampala, Uganda. The scheme consists of seven primary classrooms, an early years centre, a modified ventilated improved pit (VIP) toilet system, a kitchen and canteen, a variety of communal outdoor spaces and a large assembly hall. The new school, construction of which is due to start in 2012, will be funded by New York based NGO Bula Inc.
In 2011 the project was nominated from a RIBA medal.

View Project

Leonard Street, Old Street

Warehouse Conversion

The project at Leonard Street, close to Old Street Station and the City, involved the substantial renovation and redevelopment of an existing residential space. Our aim was to put replace some of the character that have been stripped during during the initial conversion of this beautiful red brick building. Additions included parquet magonany flooring, cast iron radiators and, in stark contrast to the traditional additions, a modern kitchen space and two completely revised bathrooms.

View Project

Winery West, France

Winery Conversion

The third and final conversion of a series of winery buildings in southern France. Originally the building had no scope for exterior space - the solution involved the removal of a large section of the buildings roof to create a rear, walled courtyard. A swimming poor was created at first / mezzanine level, keeping access to the pool central to all levels within the building. This unusual designed allowed for the inclusion of a window between the living space and the water within the swimming area.

View Project

Winery East, France

Winery Conversion

The Winery East apartment provided an excessive living area 200m in size. To ensure that the space was practical and usable, it was necessary to divide the area into a number of habitable zones - offices, cinemas, kitchen, pantry, storage, etc. The large living area faces onto a swimming pool, lines with the original stone pillars that flanked the grape weighing area of the winery. The upper floor was divided up into five bathrooms, accessed via a central hall (lit from above). The design was modified to incorporate the doors and radiators that had been reclaimed from local demolition projects.

View Project

The Stable, France

Stable Conversion

This stable building formed part of a former winery dating back to 1802. The property provided a unique setting for a modern home that incorporated all of the building`s original features including 60cm thick stone walls, timber shutters and a tiered garden.
100m2 living area and five bedrooms were created over the to floors of the house, along with a number of feature bathrooms and an infinity pool that overlooked the remainder of the garden.

View Project

Click Here to View Project Archive